viernes, 6 de abril de 2012

Resultados primera selección SP 2012


La primera selección de Smiley Pumpkin 2012 ya tiene sus favoritas, aunque con un poco de retraso, por fin podemos dar por empezada la VII edición del Festival de cine de terror Smiley Pumpkin.

Estamos muy contentos de poder empezar a perfilar las participantes de la próxima edición y más sabiendo que el nivel de este año es altísimo y puede pasar cualquier cosa.

La verdad es que, pese a que la selección tenia un nivel bastante alto, los miembros de Smiley Pumpkin hemos coincidido bastante en nuestras favoritas, La casa muda se ha alzado con 5 votos positivos, aquí tenéis los resultados:

- La casa muda ----------------- 5*****
- Pánico -------------------------- 5****
- Grave encounters ------------ 5**
- Encerrada ---------------------- 5**
- La mujer de negro ------------ 5
- Seventh Moon ----------------- 4**



- Dorothy ------------------------- 4*
- Después de la vida ------------ 2
- El rostro del asesino ---------- 0
- Open house --------------------- 0
- Cuarentena 2 ------------------- 0

- La casa de Rosewood Lane - 0
- Humans ------------------------- 0

Pronto tendremos más candidatas para participar en Smiley Pumpkin 2012 que nos harán más difícil la selección final.

4 comentarios:

  1. Yo estoy contenta con el resultado de la selección. La verdad no pensaba que La casa muda tendría el apoyo por parte de todos :P

    En general pensaba que al haber tanta pelis cono posibilidad de ser nominada nos repartiríamos mucho más pero estoy contenta con el resultado.

    ResponderEliminar
  2. Anna:
    UNANIMIDAD! que fuerte pocas selecciones han sido asi, yo pensaba que seria todo lo contrario, bueno por supuesto estoy muy contenta con la selección, la verdad es qu me costo bastante elegir, y las proximas selecciones seran más dificiles así que... sera horrible jajaja.

    ResponderEliminar
  3. Genial la selecció, si no fos pq s'ha quedat fora Dorothy... però, bueno, era evident que una havia de quedar-se fora, així que rai. És una llàstima que no hagi entrat pq el tràiler pintava genial, però la veritat és que no sé quina de les altres hauria tret abans que Dorothy...

    La selecció no està mal feta!! Passa que hi havia algunes pelis (no totes les que s'han quedat fora) que era evident que no eren bones... però jo vaig tenir dubte de posar un parell de les quals s'han quedat fora, com Después de la vida. Passa que tenia por que fos massa estranyee o un thriller psicològic paranoic tipus "Ne te retourne pas" (pobreta, sempre poso el mateix exemple...), i per això al final la vaig deixar fora...

    Bueno, estic molt content!! Quines ganes ja de la segona selecció!! :))

    ResponderEliminar
  4. Doncs jo sí que volia que entrés Dorothy a tope!!! Joder tio però si és genial el tràiler, l'estètica... TOT! A mi em va encantar tot el rollo de la pel·li i tenia moltes ganes de que entrés. La veritat és que les altres les vull totes, perquè les he votat a totes. Però volia molt més Dorothy que Seventh Moon, la veritat... però bueno, què hi farem! Sempre s'han de quedar fora algunes. La resta m'encanta que hagin entrat, i tal com diu l'Anna és fortíssim que hagi hagut tanta unanimitat. És moooolt heavy eh!

    En fi, no és per espantar-vos, però la pròxima selecció és un estil a aquesta així que ho tindreu molt difícil. I aviso que hi haurà TRES gèneres innovadors que mai s'han tractat al terror i encara menys a SP, així que podeu imaginar com serà d'original la selecció!!!!! :D

    Demà la tindreu, jojojo!!!

    QUINES GANES DE SMILEY JA PER FAVOOOOOOR!

    Xavi

    ResponderEliminar